2014. augusztus 23., szombat

Édes narancs olaj-100%-os finomítatlan! 10 ml - Jelenlegi ára: 700 Ft

10 ml
100%-os finomítatlan, hidegen sajtolt édes narancs olaj.  Ellenőrzött minőség, garanciát vállalok rá!
Az édes narancs olaj a narancsfa gyümölcséből kivont olaj, mely az egészségre kifejtett pozitív hatásáról és kozmetikumként egyaránt ismert. A narancs olaj bőrtisztító hatással és enyhe antiszeptikus (fertőzésellenes) és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Masszázsolajként ellazítja és energetizálja a testet egy kemény munkanap után.
A  narancs olaj visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát. Javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulitis) gyógyulását is előmozdítja.
Növeli a verítékezést, így támogatja a mérgező anyagok eltávolítását a tisztátalan vagy lassú anyagcseréjű bőrből. Használatát ajánlják tisztítókúrák kiegészítésére és jó atmoszféra teremtésére.
 
A narancs olaj hatásai:
Bőrnyugtató, étvágygerjesztő, gyomorerősítő, gyulladást csökkentő, gyulladásgátló, idegerősítő, illatosító, közérzetjavító, nemi vágy növelő, nyugtató, szagtalanító, szíverősítő, tisztító, általános fertőtlenítő hatású.
Megfázás, feszültség, stressz, emésztési zavarok kezelésére és általános nyugtatóként, gyulladásgátlásra, fertőtlenítésre, méregtelenítésre, bőrnyugtatásra, szagtalanításra használják.
 
Kellemes illata miatt hangulatjavításra használhatunk. Feszültségoldó hatása is jelentős, illata örömet és kellemes érzést kelt a legtöbb emberben. Használható helyiségek levegőjének fertőtlenítésére, frissítésére.
 
Gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatású. Enyhíti a fogíny gyulladás tüneteit.
Antibakteriális tulajdonságát a szájöblítőbe keverve élvezhetjük, nem csak a szájüreget, de a garatot is tisztítja és fertőtleníti.
 
Alkalmazása:
Illatos fürdők alkotórésze,  bedörzsöléssel a nyugtató, antibakteriális, és bőrápoló hatását, szájöblítés esetén antibakteriális, méregtelenítő hatását aknázhatjuk ki.
Párologtatással kellemes, nyugtató környezetet teremt, csökkenti a felnőttek és a gyerekek alvási zavarait, idegességi tüneteit.
 
A kozmetikai iparban felhasználják:  töredezett hajra hajsamponokhoz,  kézápoló krémekhez, "nehéz láb" érzés elleni lábápolókban, rozaceás, érzékeny és kevert bőrre készült arcápoló szerekhez.
Haj-és bőrápolási termékek alapanyagaként ragyogó, fiatalos kinézetet ad a bőrnek és a hajnak. A narancs olaj gátolja a fejbőr zsírosodását, és különösen jól tisztítja a hajat.
 
Legújabban a háztartási tisztítók összetételében is fellelhető. Azt mondják, hogy a legmakacsabb foltokat is eltávolítja, miközben kellemes illatot hagy maga után.
 
A narancs olaj kellemes illata a szaglószervünket éppúgy elbódítja, mint az idegeinket, ugyanis remek stresszoldó, nyugtató hatással bír, de még a megfázásos tüneteket is enyhíti.  
Fürdővízbe keverve, vagy bedörzsöléssel további előnyeit is élvezhetjük, hiszen selymessé teszi a bőrt, de gyulladáscsökkentő hatásánál fogva kisebb sérülések, pattanások kezelésére is alkalmas.  
 



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2014-08-30 08:29
. Édes narancs olaj-100%-os finomítatlan! 10 ml - Jelenlegi ára: 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése