2015. február 20., péntek

Antiallergén ,aranyozott fülbevaló - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Antiallergén aranyozott fülbevaló
Milyen anyagból készültek az ékszerek?
Az ékszerek alapféme egy antiallergén környezetbarát rézötvözet, melynek felületére 18karátos arany rögzítettek, majd görgetéssel vagy egyéb más technológiával az előírt vastagságúra növelték.
Miért térhetnek el az ékszerek színei?
A gyártó kizárólag 18 karátos aranyat használ, de egyes esetekben 24 karátos színezést kapott ötvözőanyag bevonásával. Fehérarany esetén, mivel aranynak ez a fajtája a természetben nem fordul elő, ródium alkalmazásával érik el ezt a színt.
Érheti-e víz az ékszereket?
Igen tesztelve vannak, az ékszerek mérsékelten víz és vegyszer állóak, azonban célszerű fürdésnél, mosogatásnál az ékszereket levenni, mert kismértékben csökkentheti élettartalmát.
Mitől óvjuk az ékszereket?
Az ékszereket óvni kell mindenféle fizikai sérüléstől, mert a védőréteget megsértheti és szerkezeti károsodást okozhat. Gyűrűk esetében különösen kerüljük el a mosogatás közben kialakuló kemény edényekhez, evőeszközökhöz való ütődést, valamint hosszú távon ne tegyük ki erős verejtéknek.
Hogyan tisztítsuk az ékszereket?
Fénye és tisztasága megőrzése érdekében tisztítsuk meg gyakran pamut törlővel. Mivel viszonylag jó elektromos vezetőek a nemesfémek, ezért keletkezhet rajta zöldes színű koszos zsírlerakódás, ezt alkalmanként 1 éjszakán át tartó krémszappanos vízben való áztatással könnyedén el tudjuk távolítani.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2015-03-13 10:45
. Antiallergén ,aranyozott fülbevaló - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése