2015. február 23., hétfő

INFRA FOGYASZTÓ ÖV - akár ingyenes szállítással - Jelenlegi ára: 2 590 Ft


Jön a tavasz, mindenki szeretne karcsúbb lenni!
Aukciómon egy biokerámia-turmalin technológiás fogyasztó-karcsúsító derékövre licitálhatsz.
Nanotechnologiás germánium és turmalin felhasználásával, külön külső energiaforrásforrás nélkül infrahőt termel, ezzel növeli az anyagcserét, jótékony hatással van  a derékbőségünkre, a derék-és gerinctáji problámákra, menstruációs görcsökre, javítja a nyirokkeringést és a sejtek anyagcseréjét.
A turmalin a  természetben előforduló ásványi anyag . Egyedülálló elektromos tulajdonsággal rendelkezik:  gyenge elektromos áram előállítására képes,  infravörös sugarakat bocsát ki,  természetes anyag, teljesen biztonságos, nincs mellékhatása.  
 
A nanotechnológiás rész mérete: 25x14 cm, az öv hossza: 88-110 cm, fekete neoprén anyagból készült, rugalmas, tépőzárral rögzíthető, könnyű, kellemes viselet.
Használata egyszerű, a betét részt vizes szivaccsal benedvesítjük, derekunkon tépzárral rögzítjük, a felvétel után néhány perccel, a részecskék dolgozni kezdenek, kellemes meleggel árasztják el az egész derékrészt.
Ajánlott használati ideje: napi 40 perc, a terméket nem használhatják pacemakert, inzulinpumpát és gyógyászati tapaszt viselő személyek, valamint terhes nők!
Kézzel 40 fokon mosható, szárítani, vasalni nem szabad.
Az aukción a tévéreklámokban szereplő, ugyanolyan technológián alapuló terméket kapsz, annak töredék áráért.
A terméket azonnal szállítom, postaköltség 595, -Ft.
AKCIÓ - 2 darab vásárlása esetén ingyenes szállítással!!!



Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az aukció vége: 2015-02-27 20:55
. INFRA FOGYASZTÓ ÖV - akár ingyenes szállítással - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése