2015. március 28., szombat

Fülbevaló nyaklánc, fehér Jáde karlánc 925 ezüst - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


Üdvözlöm : )
Gyógyító Jáde elegáns fülbevaló,  nyaklánc, karlánc, mérete egyénre állítható,
Ajándékba mellékelünk, egy szilikon fülbevaló alapot, a fémérzékeny hölgyeknek,
hogy bárkit kényeztethessen ez a szépség
Rendkívül finom kézimunka.
anyaga: 925 jelzett ezüst, tibeti ezüst szerelékkel és gyógyító drágakő: fehér jáde.
Gyógyhatása :  
A jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak asav - bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.   A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású,  a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottságérzését kelti.   Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.                                                           JADE KŐ, MASSZÍROZÓ GYÓGYÍTÓ A jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, alelki béke bölcsességét jelképezi. A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot.   A keleti filozófia szerint a kezünkben tartott, vagy masszírozásra használt jade tulajdonságai átáramlanak a testünkbe. Pszichológiailag a jade stabilizálja az egyéniséget, létrehozza az ész és a test egységét, növeli az önállóságot. Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. Ötletekre sarkal, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat. Érzelmileg a jade az álom köve. Homlokunkat masszírozva vele jó meglátásokat sugalló álmokat hoz. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg. Spirituálisan a jade lehetővé teszi , hogy olyanná lehessünk, amilyenek igazából vagyunk, feléleszti bennünk a rejtett tudást Fizikailag a jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Egyensúlyban tartja a sav – bázis egyensúlyt és a vízháztartást. Segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért nagyszerűen alkalmazható elhízás esetében is.   A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a kiegyensúlyozottság érzetét kelti. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat. A jade-hoz hozzárendelhető a Bika, Rák, Mérleg és a Halak csillagjegy, ezért ezekben a jegyekben születetteknek szerencsekövük.  
Kérem, nézzék meg további ajánlataimat és szőnyegeimet, több forintos aukció között.
A termék "kiemelt", a kiemelés díját, mely jelentős, akkor is meg kell fizetnem, ha komolytalan érdeklődő licitál, majd mégis eláll a vásárlástól miután megnyerte a licitet, ezzel akaratlanul is, több módon is kárt okozva az eladónak, vagyis nekem. Kérem, ezért kizárólag komoly érdeklődők licitáljanak.
Kérem, 3 napon belűl rendezze a termék fizetését, még akkor is, ha az aukció zárását előbbre hozon az Önök kérésére. Amennyiben több árura licitál néha 5-10 nap eltérés adódhat, tehát akkor is kérem rendezze a megnyert aukciók árait 3 napon belűl, a szállítása természetesen az Ön igénye szerint, egyben érkezhet később licitált termékekkel, egy csomagban.
Amennyiben személyesen szeretné átvenni Tarnamérán, de nem ér rá a napokban, akkor is kérem, 3 napon belül szíveskedjen átutalni az árát, természetesen ebben az esetben, szállítási költség nélkül. Köszönöm
Csomag feladása:
átutalás beérkezését követő 3 munkanapon belűl max., de lehetőleg azonnal.
Köszönöm megtisztelő figyelmét.
Van még a termékeim között szép szőttes, nézze meg itt, a képre kattintva
 
 



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2015-04-17 21:26
. Fülbevaló nyaklánc, fehér Jáde karlánc 925 ezüst - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése